top of page

INTERESSANTE WEBSITES

Verzameling van websites verkregen vanuit opleidingen, overleggen en job als ondersteuner.

smogjemee_fixed.png

Ben je op zoek naar de juiste SMOG (Spreken Met Ondersteuning van Gebaren) gebaren? Op deze website vind je heel wat gebaren visueel voorgesteld met een filmpje.

logo-OVI-menu.png

Op deze website kan je allerlei zaken terugvinden rond rechten en inclusie maar ook over de verschillende mogelijkheden die er zijn om voor inclusie te kiezen. Ouders kunnen hier terecht om bij elkaar steun te zoeken. Ouders voor inclusie helpen ouders om hun inclusietraject in eigen handen te kunnen nemen.

EmbeddedImage.jpg

Ikzelf werk bij het ondersteuningsnetwerk Oost-Vlaanderen. Ik ben ontzettend fier op onze job. Op de website kunnen jullie enkele interessante info terugvinden rond inclusie. Snuister gerust eens rond.

21_00523_Website banner_databank diversiteit Onderwijscentrum.jpg.jpeg

De GIDS loodst je door het ruime diversiteitsaanbod voor schoolteams, leerkrachten en leerlingen.
Mensen verschillen van elkaar qua interesses, drijfveren, behoeften, thuistalen en -culturen. In de GIDS vind je workshops, vormingen, tools, lesmateriaal, informatie… rond al die dimensies van diversiteit. Er is aanbod voor schoolteams, maar evengoed voor leerkrachten en leerlingen. Dankzij een handige zoekfunctie vind je meteen wat je écht zoekt!

GIDS

bottom of page